Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Червня, 2021 р., 16:40
14 червня у приміщенні Олицької селищної ради під керівництвом селищного голови Олександра Прендецького відбулася нарада з питаньучасті у конкурсі проєктів , як будуть фінансуватися у 2022 році ДФРР. У нараді взяли участь працівники відділів селищної ради. Присутні прозвітували про вже проведену роботу та стан готовності до подання проєктіів на конкурс
08 Червня, 2021 р., 11:47
7 червня 2021 року Олицький  селищний голова Олександр Прендецький провів щотижневу робочу нараду з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради за участю заступника селищного голови, секретаря ради, керуючого справами виконавчого комітету  та старостами Олицької селищної ради.
04 Червня, 2021 р., 11:41
4 червня 2021 року селищний голова Олександр Прендецький провів засідання оргкомітету по підготовці та проведенні Дня селища. Обговорено орієнтовний сценарій проведення свята. Учасники наради запропонували різні варіанти розміщення локацій та враховано усі питання. Про План проведення свята та основні дійства буде висвітлено згодом.
30 Травня, 2021 р., 22:11
Головою селищної ради О.Прендецьким, 28 травня 2021 року, проведено робочу нараду з працівниками селищної ради, результатом якої було напрацьовання проекту розпорядження голови селищної ради по підготовці та проведенні фестивалю на День селища Олика, план заходів та склад оргкомітету. Обговорено основні підготовчі моменти до фестивалю, план дій та орієнтовний план заходів, які буде представлено на даному заході. Доручено розробити напрацювання у тематиці свята до 1 червня 2021 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень