Олицька громада

Волинська область, Луцький район

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2021 08:10
Кількість переглядів: 510

Фото без опису

Шановна громадо!
Сьогодні, 29 серпня, Україна вшановує День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Наші громадяни у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітками, які втратили батьків, стали напівсиротами.
Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть, а окремою сторінкою цієї споконвічної боротьби стали бої із російським агресором наприкінці літа 2014 року. Їх трагічним та героїчним символом, але водночас і прикладом нездоланності воїнського духу українців став Іловайськ, де українські воїни опинилися сам на сам із підступним та нещадним ворогом.
«Іловайський котел» та інші непоправні втрати, у нашій історії залишаться як величезне горе, і водночас – приклад героїзму і самовіддачі людей.
Тим хто поліг на полях бою за територіальну цілісність нашої України - нехай Господь Бог дарує Царство Небесне.
Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну, хто поклав своє життя за її волю та незалежність. Цей день – для гідного вшанування їхньої пам'яті. День, коли кожен українець може подякувати загиблим захисникам та виявити пошану схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них.
Нажаль ще й досі доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, за щасливе майбутнє наших дітей. Але ми всі віримо, що на нашій землі скоро знову запанує мир та спокій.

Слава Україні!
Героям слава!

З повагою, селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень