Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Травня, 2023 р., 16:39
18 травня 2023 року працівники Луцького районного управління спільно з працівником МПО смт. Олика, поспілкувалися із мешканцями смт. Олика, с. Дідичі, с. Хром’яків, с. Горянівка, с. Залісоче Олицької ТГ. Вони наголосили людям на основних правилах пожежної безпеки в побуті, а також роз'яснили порядок дій у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.
09 Травня, 2023 р., 10:54
https://drive.google.com/drive/folders/1uRVyIo49HVIQMshsDa3G4GM_QCAS9ndN
08 Травня, 2023 р., 21:59
У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію на нашу землю.
04 Травня, 2023 р., 20:46
20 квітня розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4school.
03 Травня, 2023 р., 12:09
Сьогодні, 3 травня, з робочим візитом завітали в Олицьку територіальну громаду голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, депутати обласної ради Ігор Лех, Орест Маховський, Юрій Ройко. Разом із очільником громади Олександром Прендецьким посадовці побували в опорному закладі освіти "Олицький ліцей Олицької селищної ради".
15 Березня, 2023 р., 10:22
      Працівники  Луцького РУ ГУ ДСНС України у Волинській області провели обстеження підвального приміщення ТзОВ "Олицький Агробуд" щодо готовності  використання укриття  для організації очного навчально-виховного процесу Залісочівської гімназії , а також надали рекомендації щодо облаштування найпростішого укриття керівнику Олицького ліцею Олицької селищної ради. 
28 Грудня, 2022 р., 13:07
Навчально-туристична поїздка була організована за підтримки голови Олицької селищної ради Прендецького Олександра Миколайовича, громадської організації «Ківерцівський бізнес-інкубатор Волинського інституту економіки та менеджменту» на запрошення Василя Федоровича Байцима від FUNDACJA ROZWOJU ENERGETYKI ODNAWIALNEJ I OCRONY ZDROWIA у місті Торунь. Четверо дітей у супроводі начальника служби у справах дітей Олицької селищної ради стали учасниками проєкту «Міжнародного семінару з домедичної допомоги – «Я теж можу врятувати Твоє життя!»», організованого в рамках Програми Erasmus+.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень