Олицька громада

Волинська область, Луцький район

День пам’яті та примирення!

Дата: 08.05.2023 21:59
Кількість переглядів: 128

У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію на нашу землю.

Сьогодні, в Олицькій громаді здійснили покладання квітів до пам'ятників невідомому солдату,а також провели ряд  заходів приурочених цій даті.

Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння батьківщині, своєму народу, найкращим людським ідеалам і сьогодні вони своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу.

Тож у ці світлі травневі дні згадаємо, вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир тоді і тих, хто робить це сьогодні – в тилу, на блок-постах і українських кордонах, волонтерських центрах, госпіталях, всюди, де кується наша українська міць.

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень