Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Подяка селищного голови

Дата: 26.07.2022 10:43
Кількість переглядів: 2137

Подяка!

В наш нелегкий воєнний час, коли громади потребують допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої власні, і як чудово що такі люди все таки є.

Це нащадок князівського роду - Maciej Radziwill Мацей Радзівілл та фундація "Три труби".

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива їхньому великому роду. Це ще раз підтвердив пан Мацей, котрий надав нашій громаді благодійну допомогу, а саме придбав такий необхідний для нашої громади екскаватор.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток об’єднаних громад. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити добро на Землі.

Від себе особисто і працівників комунального господарства висловлюємо Вам, шановний пане Мацею, щиру вдячність за цю безкорисну допомогу нашій громаді. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою, забезпечення обороноздатності та відчутна підтримка нашої громади.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам усіляких гараздів при гарному здоров'ї, процвітання Вашому бізнесу і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Також сподіваємося, що це початок плідної співпрацю в рамках підтримки нашої громади та відновленню культурної величі стародавньої Олики.

З повагою, Олицький селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень