Олицька громада

Волинська область, Луцький район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення посади директора Залісочівської гімназії Олицької селищної ради

Дата: 04.07.2022 16:14
Кількість переглядів: 221

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення посади директора

Залісочівської гімназії Олицької селищної ради

 

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради повідомляє про оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Залісочівської гімназії Олицької селищної ради із 04 липня 2022 року.

Найменування і місцезнаходження закладу: Залісочівська гімназія Олицької селищної ради, 45262, Волинська область, село Залісоче, вулиця Шкільна, 1.

Найменування посади та умови оплати праці: директор Залісочівської гімназії Олицької селищної ради, посадовий оклад – 7 464,00 грн., надбавка за престижність 5%.

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста); стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років; організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Перелік документів, що подаються для участі у конкурсі:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою (державний сертифікат про рівень володіння державною мовою);

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на момент їх подання;

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі: до 29 липня 2022 року до 16 години 00 хвилин, за адресою: 45263, Волинська область, смт Олика, вул. Замкова, 17, кабінет відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради.

Початок конкурсного відбору розпочнеться у приміщенні Олицької селищної ради, за адресою: 45263, Волинська область, смт Олика, вул. Замкова, 17, кабінет відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради.

 

Конкурсний відбір проводиться поетапно:

  • Подання претендентами документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам;

Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:

  • перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам;
  • приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі;
  • оприлюднює на офіційному вебсайті засновника перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (далі - кандидати).
  • Організація та забезпечення ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу.
  • перевірка знання законодавства  у сфері загальної середньої освіти;
  • перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання
  • публічна та відкрита презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкурсна комісія упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу та оприлюднює результати конкурсу на веб-сайті Олицької селищної ради.

Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір (контракт) строком на шість років (строком на два роки – для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше) на підставі рішення конкурсної комісії.

Формування конкурсної комісії відбувається у порядку, передбаченому Положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Олицької селищної ради Волинської області затвердженого рішенням Олицької селищної територіальної громади від 18 червня 2022 року №8/34.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Ковальчук Юлія Сергіївна, спеціаліст ІІ категорії відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради, тел. 098 912 63 38, електронна пошта: osvita.olyka@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ КАНДИДАТІВ  

на заміщення посади директора

Залісочівської гімназії Олицької селищної ради

та зразок ситуаційного завдання

 

          Перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти здійснюється шляхом письмового тестування. Із загального переліку питань для кожного учасника тестування надається 30 тестових питань. Усі кандидати виконують один варіант. Для визначення результатів письмового тестування використовується така система: за кожну правильну відповідь виставляється 1 бал. Загальна кількість балів, яку можна отримати за результатами тестування, становить 30. Результати тестування вважаються позитивними, якщо учасник набрав пороговий рівень балів (50 %).

          Загальний час для проведення тестування повинен становити не більше 30 хвилин.

          Кандидати, які за результатами набрали менше 50%, а також кандидати, які не з’явилися для його проходження протягом часу, передбаченого для тестування всіх кандидатів, вважаються такими, що не пройшли тестування та не можуть бути допущені до чергового етапу конкурсу.

          Проведення презентації перспективного плану розвитку закладу освіти відбутиметься того ж дня, що і перевірка знання законодавства і розв’язання ситуаційного завдання.

          Розв’язання ситуаційних завдань проводиться з метою з’ясування спроможності кандидатів використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків шляхом оцінки відповідності професійної компетентності та професійних знань кандидата встановленим вимогам, зокрема на знання спеціального законодавства, що пов’язані із завданнями та змістом роботи на посаді директора закладу загальної середньої освіти. Усі кандидати, які претендують на одну посаду, розв’язують однакове ситуаційне завдання.

          Голова комісії оголошує ситуаційне завдання, яке розв’язують кандидати.

          На розв’язання одного ситуаційного завдання кандидатові надається не більше 10 хвилин.

          Після завершення розв’язання ситуаційних завдань або після закінчення часу, відведеного на їх розв’язання, кандидати віддають бланки з розв’язаними тестами і ситуаційними завданнями секретарю комісії.

          Правильне розв’язання ситуаційного завдання максимально оцінюється в 30 балів і зараховується кандидатові, який виявив глибокі знання, уміння, компетенції, необхідні для ефективного виконання посадових обов’язків.

          Остаточний бал за розв’язання ситуаційного завдання є середнє арифметичне значення індивідуальних балів, виставлених членами конкурсної комісії.

          Кандидати (кандидат), які під час розв’язання ситуаційного завдання отримали середній бал 15 або нижче, а також кандидати, які не з’явилися для розв’язання ситуаційних завдань, вважаються такими, що не пройшли конкурс. Такі кандидати не допускаються до чергового етапу конкурсу.

          Відкрита публічна презентація перспективного плану розвитку навчального закладу перед конкурсною комісією здійснюється особисто кандидатом у спосіб, який визначає сам кандидат, державною мовою, а також шляхом надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

          Регламент етапу:

          – виступ претендента – до 10 хв.;

          – запитання та обговорення – до 10 хв.

          Оцінювання професійної компетентності кандидата (кандидатів) за результатами публічної презентації здійснюється шляхом виставлення балів членами конкурсної комісії.

          Максимальна кількість балів за презентацію перспективного плану розвитку закладу освіти становить 40 балів.

          Загальна кількість балів кандидата визначається шляхом додавання балів, виставлених комісією за результатами всіх етапів конкурсу: тестування, вирішення ситуаційного завдання та презентації.

          Переможцем вважається особа, яка набере найбільшу кількість балів за результатами всіх випробувань.

 

ЗРАЗОК

ситуаційного завдання

 

         На посаду педагога, яка знаходиться у декретній відпустці, призначено ще двоє працівників, одна із яких теж пішла у відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

     Основний працівник виходить з 01.10.2022 на роботу.

      Які дії має вчинити директор згідно з вимогами чинного законодавства по відношенню до педагогів?

 

         

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень