Олицька громада

Волинська область, Луцький район

ЛІКВІДОВАНО СТИХІЙНІ СМІТТЄЗВАЛИЩА

Дата: 20.04.2022 20:24
Кількість переглядів: 249

ЛІКВІДОВАНО СТИХІЙНІ СМІТТЄЗВАЛИЩА

У селах громади спільними зусиллями працівників, керівників агрофірм, фермерських господарств та небайдужих жителів громади ліквідовані стихійні сміттєзвалища.

Щиро дякуємо за надану техніку Валентину Йосиповичу Коту, директору ТОВ «ФЕЛІКС АГРО» Павлу Михайловичу Давидюку, директору ПП «ОЛИКА АГРО-ІНВЕСТ» Сергію Петровичу Харкевичу, Галині Миколаївні Воскобойник, директору ФГ «БОМІС» Миколі Сергійовичу Барабашу, директору ТОВ «ВЕНАГРО» Сергію Володимировичу Веніславському.

НА ЖАЛЬ! Прописна істина, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять, ніяк не може закріпитися у свідомості багатьох мешканців громади. Тож проблема утилізації сміття набирає все більшої актуальності.

Сказати, що органи влади чи місцевого самоврядування не реагують на цю проблему – буде неправдиво. Проте, незважаючи на зусилля, сміття від того менше не стає. Стихійні сміттєзвалища систематично з’являються обабіч доріг, на полях та в лісосмугах поблизу населених пунктів. Ліквідовується одне, як десь поблизу «з'являється» інше. Прослідкувати за чистотою величезної території фізично важко, проте можливо.

УВАГА! ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

Для цього Вартою порядку організовано чергування та інспектування території громади щодо запобігання стихійного вивезення сміття на території Олицької громади.

СПОДІВАЄМОСЯ НА СОВІСТЬ ТА РОЗУМІННЯ ГРОМАДЯН!!!

Комісія з питань благоустрою території Олицької селищної ради, здійснюватиме виїзд на місце стихійного викидання сміття та оглянувши його, встановить особу правопорушника. І як результат - поліцейськими буде складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП. Матеріали справи будуть розглянуті адміністративною комісією на засідання виконавчого комітету Олицької селищної ради.

Тому, щоб не жити серед сміття слід, перш за все, перестати смітити. Спосіб простий. Та базується він на ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ КОЖНОГО З НАС!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень