Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Привітання селищного голови з Великоднем!

Дата: 24.04.2022 00:19
Кількість переглядів: 187

Шановні жителі Олицької громади та наші гості!

Щиро вітаю Вас, всіх вірян зі світлим святом Великодня ! Нехай Великодні церковні дзвони принесуть усім радість сподівання, дарують щастя та злагоду на довгі роки під мирним небом.

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою до ближніх своїх, зміцнює кожного з нас духовно.

Із настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю.

Хай щира Великодня молитва об’єднає усіх нас, додасть мудрості, сил і наснаги на перемогу над ворогом. Хай світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру в кращий мирний завтрашній день!

Бажаю, щоб життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка, а Боже благословення буде запорукою миру та злагоди на нашій землі. Здоров’я, щастя та доброї долі!

Вірю, що Великдень стане символом злагоди та миру в душі кожного, хто живе на благословенній українській землі. І хай швидше прийде мир на нашу українську землю!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою, селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень