Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Звернення селищного голови до Дня пам'яті Героїв Небесної сотні

Дата: 20.02.2022 07:38
Кількість переглядів: 1337

 

Шановні жителі громади!

20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної сотні – сміливих воїнів, які своїми щирими прагненнями до кращого майбутнього нашої країни, силою свого духу та незламним патріотизмом, ціною власного життя змінили хід історії нашої Держави.

Тої трагічної зими, 2014 року, під час подій Євромайдану та Революції Гідності, наймасштабнішого протесту в новітній історії України, люди озброєні лише бруківкою та любов’ю до України, вийшли на Майдан боротися за свої права та свідомий демократичний європейський вибір.

Сили були нерівні. Багато тоді було забрано життя, були зниклі безвісти та більше тисячі поранених. 20 лютого став найкривавішим днем Майдану. Зранку снайпери почали стріляти на ураження. Серед втрат був і наш земляк - Іван Тарасюк, який був одним з перших, кого вбили силовики...

Їх назвали Небесною Сотнею…

Ми всі в боргу перед цими людьми. Вони стали прикладом самопожертви в ім’я Вітчизни. Тож вшануємо пам’ять усіх Героїв, які віддали своє життя за перемогу добра, за людську гідність і щасливе майбутнє українського народу. І нехай пам’ять про них згуртовує нас, надає нам мудрості і сил для зміцнення нашої України.

Герої не вмирають!

Слава Героям Небесної Сотні!

Слава Україні!

З повагою, селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень