Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Звернення селищного голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33 річниця виведення радянських військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 10:32
Кількість переглядів: 371

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав ! Дорогі жителі громади!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33 річниця виведення радянських військ з Афганістану.

В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до батьків, до коханих. Ми пам’ятаємо про них! Серед тих хто загинув, був і наш земляк. 20 червня 1987 року афганська війна забрала життя молодого воїна із села Метельне Олега Денисюка. Йому було лише 19. В глибокій шанобі схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув.

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу мужності. Воїни як ніхто знають справжню ціну війни і миру. І як ніхто вміють дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлюють свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

З вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд з нами та від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні.

А головне в наш час бажаю та вірю - це мирне небо над головою, без сліз втрат та кіптявих хмар, без запаху пороху......

З повагою, селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень