Олицька громада

Волинська область, Луцький район

ПРОТОКОЛ № 3 ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ (СЛУХАНЬ) МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ «Детального плану території земельної ділянки з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248 по вулиці Незалежності,44 а в селі Дерно Луцького району Волинської області

Дата: 28.12.2021 16:04
Кількість переглядів: 246

ПРОТОКОЛ № 3

ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ (СЛУХАНЬ) МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ  «Детального  плану території  земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248 по вулиці Незалежності,44  а в селі Дерно   Луцького  району Волинської області »

 

смт Олика                                                              «23» грудня   2021 року

 

             Громадське обговорення (слухань) розпочались о 14-00 год. за адресою: 45263 смт. Олика, вул. Замкова, 17 Луцького району Волинської області, зал засідань Олицької селищної ради.

Для участі у громадському обговоренні (слуханнях) зареєструвались   33 осіб, всього присутніх 33  осіб.

Присутні:  Представники ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ» Попов Олександр Сергійович, Бенедисюк Світлана Володимирівна

Виступила  секретар селищної ради Чирко Т.А,  яка запропонувала відкрити захід – громадське обговорення – МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ  «Детального  плану території  земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248 по вулиці Незалежності,44а в селі Дерно   Луцького  району Волинської області » з метою збільшення елеваторних потужностей, а саме будівництво трьох ємкостей SUKUP  для  зберігання зерна.

                                          ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

     1.Про обрання головуючого та секретаря громадських слухань.

2.Про  громадське обговорення  ««Детального  плану території  земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248  по вулиці Незалежності,44  а в селі Дерно   Луцького  району Волинської області »  

3.Різне

        (Письмових зауважень та пропозицій щодо містобудівної документації  протягом зазначеного часу не надходило. На сайті селищної ради переглядів 245, але зауваження і пропозиції відсутні. Були лише телефонні дзвінки з приводу перекриття прохідних доріг через залізницю до вулиці Дачна, Воз’єднання, Залізнична  та розпил лушпиння від зерна. )

       Для роботи громадського слухання, ведення протоколу та підрахунку голосів необхідно обрати голову та секретаря. Пропоную головуючого громадських слухань обрати голову селищної ради Прендецького Олександра Миколайовича, секретарем громадських слухань Дубину Віктора Анатолійовича.

Присутні підтримали пропозицію секретаря селищної ради Чирко Тетяни Ананіївни та запропонували обрати: Головуючим громадського обговорення (слухань): Прендецького Олександра Миколайовича, секретарем громадського обговорення (слухань): Дубину Віктора Анатолійовича.

 

Голосували:

«За» - 31

«Проти»- 0

«Утримались»- 0

«Не голосували» - 2 (Попов Олександр Сергійович, Бенедисюк Світлана Володимирівна)

 

СЛУХАЛИ: головуючого громадських слухань  Прендецький О.М, яка/ який повідомила про те, що з 01.01.2013 року відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» за відсутності містобудівної документації будь – які дії в сфері містобудування та земельних відносин – забороняються.

     Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України “Про основи містобудування” та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України N 555 від 25 травня 2011 р. Ми проводимо громадське обговорення (слухання) проекту містобудівної документації – «Детального  плану території  земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248  по вулиці Незалежності,44а в селі Дерно   Луцького  району Волинської області » з метою збільшення елеваторних потужностей, а саме будівництво трьох ємкостей SUKUP  для  зберігання зерна

    Містобудівна документація виконана на професійному рівні, відповідає вимогам містобудівного законодавства, державних будівельних норм ДБН 360-92** «Містобудування  планування та забудова міських та сільських поселень», ДБН Б.1.1-15-2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту», Земельного Кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та іншим нормативно правовим актам місцевого та загальнодержавного значення.

 СЛУХАЛИ: секретаря громадських слухань Дубину В.А.., який  роз’яснив присутнім  зазначивши, що запитання, пропозиції та зауваження мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно – правових актів (тобто по суті сьогоднішнього зібрання). Запитання, пропозиції та зауваження не по суті не розглядаються. Одночасно звернув увагу присутніх що пропозиції до проекту містобудівної документації мають право подавати:

- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

- депутати селищної ради.

ВИСТУПИЛИ: Представник ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ» Попов Олександр Сергійович, який повідомив, що замовником «Детального  плану території земельної ділянки з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248  по вулиці Незалежності,44  а  в селі Дерно   Луцького  району Волинської області » з метою збільшення елеваторних потужностей, а саме будівництво трьох ємкостей SUKUP  для  зберігання зерна  є ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ»

   Розробник містобудівної документації: Приватне підприємство «ТМС»

Підстава для розроблення: Рішення сесії  Олицької селищної ради

від 28. 07.2021 року №  9/26.

Основна мета розробки детального плану території: є збільшення елеваторних потужностей, а саме будівництво трьох ємкостей SUKUP  для  зберігання зерна 

Основні техніко-економічні показникизагальна площа території елеваторного комплексу, яка розплановується детальним планом, становить 5,2661 га, і пропонується для будівництва складів силосного зберігання зерна, допоміжних будівель і споруд та інженерних мереж.

земельна ділянка обмежена: з півночі- землі Львівської залізниці, із сходу, півдня, і заходу – вільні комунальні землі і 4 присадибні ділянки.

Містобудівні умови та обмеження забудовим земельної ділянки:

  • Гранична висота будівель -33 м

  • Мінімально допустимі відстані від об’єктів, що проектуються, до червоної ліній- відсутні

  • Існуючих будинків та споруд -100 метрів

Слухали: Приндецького О.М.., який сказав, які будуть запитання до представників ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ»

ВИСТУПИЛИ :Понепаляк Наталія Анатоліївна, яка висловила незадоволення щодо перекриття прохідних доріг через залізницю до вулиць.

Слухали: Представника ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ» Попова Олександра Сергійовича, який повідомив, що для усунення даної перешкоди він зобов’язується зв’язатися з Директором ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ та з представниками Львівської залізниці  щодо роз’єднання вагонів перед пішохідними доріжками.

ВИСТУПИЛИ: Кичилюк Василь Миколайович, який сказав, що підчас сушіння кукурудзи опілки летять по всьому селі.

Слухали: Представника ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ» Попова Олександр Сергійович, який повідомив, що над цим питанням уже працює керівництво ТзОВ  та встановлюють додаткове обладнання для усунення даної перешкоди .

 

Слухали: Приндецького О.М.., який сказав, що всі питання вичерпані, які є запитання до містобудівної документації?

Слухали: Асатряна А.А. - головного  спеціаліста  з питань юридичного забезпечення ради, який запропонував подати містобудівну документацію «Детального  плану території земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248 по вулиці Незалежності,44а  в селі Дерно   Луцького  району Волинської області» на затвердження чергової сесії селищної ради.

СЛУХАЛИ: Прендецького О.М., який зазначив, що порядок денний нашого громадського обговорення (слухань)  проекту «Детального  плану території земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248  по вулиці Незалежності,44а  в селі Дерно   Луцького  району Волинської області» згідно регламенту вичерпано.

Хто за те щоб подати містобудівну документацію «Детального  плану території земельної ділянки з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248  по вулиці Незалежності,44а  в селі Дерно   Луцького  району Волинської області» на затвердження чергової сесії селищної ради  прошу голосувати

Голосували:

«За» -    31

«Проти»-   0

«Утримались»- 0

«Не голосували» - 2 (Попов Олександр Сергійович, Бенедисюк Світлана Володимирівна)

 

Головуючий:Прендецький О.М. вважаю ми попрацювали плідно. Отже, за підсумком (пропозицій та зауважень), можна зазначити, що громадське обговорення (слухання) містобудівної документації – «Детального  плану території земельної ділянки з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248  по вулиці Незалежності,44а  в селі Дерно   Луцького  району Волинської області» відбулися.  Громадське обговорення (слухання) містобудівної документації   пропоную  закрити. 

 

Головуючий громадського

обговорення (слухань)                                  О.М.Прендецький

 

Секретар громадського

обговорення (слухань)                                  В.А.Дубина      

 

 

  

УКРАЇНА

  ОЛИЦЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

    ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул.Замкова, 17,  смт Олика,  45263,   тел./факс (03365) 9- 51- 41,  є-mail:olyka.sr@gmail.com,  код ЄДРПОУ 04333879

 

ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ ( СЛУХАННЯ)

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

   23 грудня 2021  року                                                                 № 3

 

Про затвердження  Детального  плану території  земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248 по вулиці Незалежності, 44 а в селі Дерно  Луцького  району Волинської області

 

 

          Відповідно   п.11 ст.42 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011  №555 « Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні » (із змінами)0, розглянувши відношення  ТзОВ « ВОЛИНЬ – ЗЕРНО – ПРОДУКТ» за № 205/10 від 20.10.2021 року, громадські слухання

 

 

                                                        РЕКОМЕНДУЮТЬ:

 

 

«Детальний   план території  земельної ділянки  з кадастровим номером 0721882000:01:001:1248 по вулиці Незалежності,44 а в селі Дерно   Луцького  району Волинської області» подати на затвердження чергової сесії селищної ради.

 

  Головуючий   громадських

  слухань                                                                 Олександр ПРЕНДЕЦЬКИЙ                               

 

Секретаріат                                                            Віктор ДУБИНА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень