Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Привітання селищного голови з Хрещенням Господнім!

Дата: 18.01.2022 20:31
Кількість переглядів: 154

Жителі та гості нашої громади !

Вітаю Вас з наступаючим великим православним святом Хрещенням Господнім! Свято Хрещення Господнього, або Богоявлення є одним з найдавніших християнських свят.

У цей день вода у водоймах стає цілющою і впродовж усього року дарує людям здоров’я та наснагу, наповнює життєдайною енергією. Вода набуває особливого значення, адже саме вона - основа життя. Тому Хрещення має велике значення – як тіло омивається водою, так і людська душа, увірувавши в Бога, очищатиметься від гріхів.

Це свято кожен з нас має зустріти з чистими помислами та добрими намірами.

Від щирого серця бажаю, щоб на Вас усіх зійшла свята Божа благодать, щоб тіло і душа омивалися освяченою водою, наситилися здоров'ям, легкістю, втіхою, щоб пішли біль, прикрість, розчарування, ненависть і пороки, а на зміну їм в душі запанували мир, єдність спокій і злагода!

Нехай у Водохресний Святвечір і день Богоявлення Господнього Ваші відносини в родині стануть ще міцнішими і дружнішими, а Ваша оселя стане тим місцем, куди кожному з членів сім'ї захочеться повертатися знову і знову.

Зустрічайте величне Хрещення Господнє зі своєю сім'єю з чистою душею і серцем! Отримуйте необхідне тепло і турботу! Взаєморозуміння вам, любові родини та ближніх !

Від щирого серця та повагою,

селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень