Олицька громада

Волинська область, Луцький район

9 січня 2022 року відбулося урочисте відкриття оновленого клубу у с. Котів Олицької громади. 

Дата: 10.01.2022 12:34
Кількість переглядів: 402

9 січня 2022 року відбулося урочисте відкриття оновленого клубу у с. Котів Олицької громади. 

Втілення цієї ініціативи не було б можливим без участі громади, а також завдяки їх зусиллям та підтримці приватних підприємців, а саме: Володимир Дзядук, Василь Байцим, Сергій Дручок, Ігор Лех, Олександр Гальчук, Олександр Кобченко, - зазначив староста Олександр Нерода, - бо саме завдяки ним і був проведений ремонт.  Загальна вартість ремонтних робіт складає близько ста тисяч гривень. 

На оновлення клубу витрачено чимало сил задля того, щоб місцеві жителі мали змогу в нормальних умовах проводити своє дозвілля та святкові заходи в  українських традиціях. 

На свято завітав селищний голова Олександр Прендецький, який зазначив, що сьогоднішній здобуток, це в першу чергу,  заслуга жителів, меценатів та старости. Ви знайшли спільну мову і маєте такий гарний резу­ль­тат. Завдяки спіль­ним зусиллям задумане стало реальністю. Я щасливий, що наші села мають змогу розви­ватися, добре, що люди сьогодні прагнуть ку­ль­тури і краси, і я вірю, що клуб справді стане людним і за­ти­ш­ним місцем, де та­ла­нти будуть тво­рити, а ми разом раді­ти­мемо їх здо­буткам.

Присутніх привітали із новорічними та різдвяними святами. Глядачі мали змогу насолодитися виступами місцевих аматорів сцени. Учасники заходу подарували жителям і гостям чудовий святковий настрій і позитивні враження.

Усі щиро сподіваються, що у цьому оновленому приміщенні проходитиме багато культурно-розважальних заходів та жеврітиме життя, що відновлений  клуб с. Котів стане центром культурно-громадського життя села, буде збирати місцевих мешканців для  розвитку української культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень