Олицька громада

Волинська область, Луцький район

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ РАДИ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дата: 30.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 663

Шановні жителі та гості нашої громади!

        

         Незабаром опівнічні удари годинника сповістять нам про прихід нового  2022 року. Яскравими барвами, дзвінкими колядками та щирими побажаннями увійдуть у наше життя новорічні і різдвяні свята. Новий рік і Різдво Христове - це воістину чудові свята, це новорічне диво із зеленим хвойним деревцем та різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини.

         Нехай 2022 рік, рік в який ступаємо, прийде до нас під знаменням миру і добра, любові й поваги до ближнього, стане роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події як для кожної родини так і для громади в цілому. Нехай він принесе Вам радість, нові враження, надії й оптимізм. Нехай Новий рік буде яскравим і веселим, романтичним і мрійливим, вдалим і цілеспрямованим. Нехай кожна людина знайде цього року своє власне щастя, сімейну злагоду і домашній затишок. Нехай все задумане в Новорічну ніч - здійсниться, нездійсненне - збудеться! Нехай чари Новорічної ночі торкнуться кожного, а різдвяні ангели, тихо записуючи усі бажання, сприяють їх втіленню весь наступний рік.

     Тож, користуючись нагодою, дозвольте шановні мої земляки, щиросердно привітати Вас і Ваші родини з Новим 2022 роком і Різдвом Христовим - величним християнським святом, яке сприймається кожним з нас, як символ злагоди та любові до ближнього, свято, яке утверджує в серцях віру, сповнює душу і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя. Воно спонукає всіх нас до взаєморозуміння та єдності заради благополуччя нашої територіальної громади.

         Бажаю вам міцного здоров’я і сімейного затишку, вірних друзів і щирих людей на дорозі життя. Нехай Новий рік і Різдвяна зоря принесе у кожну домівку щастя і достаток, мир і тепло, запалить у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму! Нехай Ваші домівки повняться добром, радістю і дитячим сміхом, а очі завжди світяться щастям.

         Нехай Новий рік для Вас стане кращим, ніж попередній!

         Божої вам благодаті, веселих і щасливих новорічних свят!

         З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

З повагою,

Селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень