Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Селищний голова провів нараду з підготовки до проведення новорічно-різдвяних свят

Дата: 14.12.2021 13:37
Кількість переглядів: 625

14 грудня відбулась нарада з підготовки до проведення новорічно-різдвяних свят в громаді. Нараду провів селищний голова  Олександр Прендецький із директором комуналього закладу Центр культури та дозвілля Олицької селищної ради Галиною Слатініною. У нараді взяли участь  начальники  відділів виконавчого комітету, керівники підприємств, організацій та закладів, які є відповідальними за реалізацію основних заходів з підготовки та проведення новорічних та різдвяних свят. 

У ході наради обговорили технічні питання щодо організації заходів, такі як: забезпечення електроживленням локації та інсталяцій, дотримання правил пожежної безпеки, розташування вбиралень, прибирання території. Також детально зупинились на виборі місця розташування Головної ялинки громади.

"Під час свят ми очікуємо, що місце розташування новорічно-різдвяної локації відвідають багато жителів та гостей громади, наше завдання – забезпечити їм комфортне перебування та необхідні умови для відпочинку. На моє переконання, свято насамперед повинно бути безпечним, тому розташування  локацій та  їх розміщення мають бути безпечними".

Попередньо заплановано офіційне відкриття ялинки на суботу, 18 грудня 2021 року о 16.30. Місце розташування Ялинки - сквер біля Олицького замку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень