Олицька громада

Волинська область, Луцький район

ОСВІТЯНИ ОЛИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ФОРУМІ "LIBERAL ARTS: ЛІДЕРСТВО В ОСВІТІ"

Дата: 11.12.2021 16:13
Кількість переглядів: 545

У місті Луцьку, 11 грудня 2021 року в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбувся одноденний форум “Liberal arts: Лідерство в освіті” для вчителів 5-11 класів, керівників відділів освіти, директорів шкіл та голів територіальних громад.

Управлінці керівники та вчителі спілкувалися із провідними експертами країни з освіти та психології про виклики в освіті, сучасні інструменти у роботі з групою, створення бренду закладу освіти та залучення нових можливостей, методів та підходів у навчанні.

У форумі взяли участь освітяни Олицької громади у складі Марчук Юлії Володимирівни, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради, Віннічука Андрія Івановича, директора ОЗО "Дернівський ліцей", Панасюка Олександра Петровича, заступника директора з навчально-виховної роботи ОЗО "Олицький ліцей", Саверчук Любові Олексіїни, вчительки англійської мови ОЗО "Дернівський ліцей" та Ільченко Лілії Володимирівни, вчительки інформатики Дідичівського ліцею.

Організатори зувстрічі: Українська академія лідерства, Кабінет міністрів України, Центр національної стійкості та розвитку, Універмаг освіти, Ukraine now.

Програма форуму передбачала роботу на майданчику для проактивних освітян та громадотворців, які підтримують модель “навчання впродовж життя”. Лекторами виступили голова Національної комісії зі стандартів державної мови, авторка ідеї Liberal arts Орися Демська, Лідія Фісунова - директорка КМДШ, Олександр Солонтай - керівник програми практичної політики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень