Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Звернення селищного голови з нагоди міжнародного дня інвалідів

Дата: 03.12.2021 08:32
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

 

Шановні мешканці громади!

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Міжнародний день інвалідів об’єднує людей з особливими потребами та людей, небайдужих до їхньої долі. Хоча цей день не можна назвати святковим, він нагадує кожному з нас про необхідність забезпечення рівних прав людей з інвалідністю та їх участі в житті суспільства.

Сила духу, яку проявляють люди з інвалідністю, їх цілеспрямованість, вміння досягати поставленої мети є прикладом оптимізму та любові до життя кожному з нас.

Окремо хочу висловити щиру подяку усім, хто допомагає інвалідам, не залишається осторонь їхніх потреб та проблем. Завдяки вашій турботі, милосердю та підтримці такі люди мають можливість інтегруватися в громаду, відчувати себе повноцінними учасниками сучасності та створювати історію, своїм прикладом надихаючи інших людей з особливими потребами.

З повагою, селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень