Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Селищний голова провів чергову апаратну нараду з керівниками служб селищної ради та відділів апарату виконавчого комітету селищної ради

Дата: 15.11.2021 14:20
Кількість переглядів: 492

 

15 листопада 2021 року селищний голова Олександр Прендецький провів апаратну нараду з керівниками відділів апарату та виконавчих органів селищної ради.

На початку наради селищний голова представив начальника служби у справах дітей та сім'ї Олицької селищної ради, призначену на посаду за результатами конкурсного відбору - Момот Олександру Вікторівну.

Посадовими особами селищної ради прозвітовано про проведену роботу за попередній робочий тиждень та виконання доручень селищного голови, прийнятих на апаратній нараді 8 листопада 2021 року. Обговорено стан вакцинації в громаді.

Під час наради, також мова йшла про актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, освіти, культури, фінансів. Обговорено етапи формування та затвердження стратегії капітального будівництва та програми соціально-економічного розвитку громади на наступні роки.

Розглянуто питання виконавської дисципліни в структурних підрозділах селищної ради.

Олександр Миколайович звернув увагу на деякі недоліки і наголосив: "Роботи виконано багато, але розслаблятися зарано. Тому продовжуємо плідно працювати".

Питання, які потребують детального вивчення, селищний голова взяв під особистий контроль. За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень