Олицька громада

Волинська область, Луцький район

«Зелена країна»: на території територіальної громади висадили дерева

Дата: 30.10.2021 17:21
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Сьогодні, 30 жовтня 2021 року, наша громада взяла участь у обласній акції «Створюємо ліси разом» за участю селищного голови Олександра Прендецького, старост та працівників відділів селищної ради. 

Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом» в рамках президентської програми «Зелена країна» відбулась 30 жовтня на всій території України. Активними учасниками акції стали службовці громади, які  висадили саджанці майбутніх дерев на території Олицької селищної ради. lДо акції долучилися представники  ФГ "Ягідна поляна".

Як відомо, ініціатива Президента з озеленення країни на Волині одразу знайшла підтримку, усі активно розпочали осінню кампанію – відновлюючи ліси та створюючи нові зелені зони.

До слова, загальнонаціональна толока «Створюємо ліси разом» відбувається у співпраці з Акцією «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу» в рамках глобального проєкту Greening of the Planet. Загалом на території громади висаджено 300 саджанців основних і декоративних порід.

За інформацією, то варто відзначити, що перший мільйон із загальнонаціонального мільярда висадили саме у Волинській  області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень