Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Шановні автомобілісти та дорожники! Вітаю вас з професійним святом, яке за традицією, відзначаємо в останню неділю жовтня.

Дата: 31.10.2021 08:49
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

Шановні автомобілісти та дорожники! Вітаю вас з професійним святом, яке за традицією, відзначаємо в останню неділю жовтня.

День автомобіліста і дорожника - це професійне свято не тільки водіїв, а й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов'язок.

Сучасне життя неможливо уявити без автомобільного транспорту, він є найважливішою системою життєзабезпечення суспільства.

Господарська діяльність та побут кожної людини тісно пов’язані з професією автомобіліста. Від майстерності водіїв та якості роботи дорожників залежить безпека пасажирів та перевезень.Тому, вітаю всіх, чиє життя пов'язане з дорогою.

Щиро бажаю всім вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, подальшої успішної та безаварійної роботи, невичерпної енергії, нових досягнень, яскравих емоцій, зеленого світла на автошляхах. Нехай усі ваші дороги  ведуть до успіху.

 З повагою,

селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень