Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Маємо хороші перспективи привести у належний стан усі Волинські дороги

Дата: 31.10.2021 14:47
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Вітання голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка з Днем автомобіліста і дорожника

У ці чудові осінні дні з професійним святом вітаю тих, від кого залежить стан автошляхів та якість автоперевезень на Волині. Саме в останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника – свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства. 

Сучасне життя неможливо уявити без автоперевезень, пасажирських та вантажних, без якісних доріг та автотрас. Це свято об'єднує також фахівців інженерно-технічного спрямування та всіх тих, хто сумлінно працює над забезпеченням безперебійної роботи автотранспорту, хто будує та утримує в належному стані волинські дороги.

Для Волині, як і для всієї України, автомобільний транспорт відіграє важливу роль, багато в чому визначаючи безперебійну та надійну роботу всіх галузей економіки і соціальної сфери.

Однак, складно забезпечити ефективні автотранспортні послуги без якісних автошляхів. Сьогодні в країні ефективно реалізується програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», в рамках якої збудовані та модернізовані тисячі кілометрів доріг на території всієї держави. 

У 2020 році лише в області відремонтовано близько 200 кілометрів автошляхів, до кінця цього року буде відновлено ще понад 270 кілометрів великих і малих доріг області. Якщо продовжимо такими ж темпами працювати і далі, то маємо хороші перспективи у найближчі роки привести у належний стан усі волинські дороги. 

Тож вітаючи автомобілістів і дорожників Волині з професійним святом, бажаю міцного здоров'я, родинного тепла, безпечних та легких доріг, надійної техніки та успіхів у всіх починаннях. 

Голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень