Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Cелищний голова Олександр Прендецький здійснив робочу поїздку до окремих населених пунктів громади

Дата: 25.10.2021 16:42
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

25 жовтня селищний голова Олександр Прендецький здійснив робочу поїздку до окремих населених пунктів громади. В ході поїздки очільник громади спільно із сільським старостою Олександром Неродою відвідали заклади освіти сіл, які відносились до Дернівської сільської ради. Олександр Миколайович зустрівся з колективами закладів освіти, поцікавився проблемами їх функціонування, відповів на запитання та заслухав пропозиції щодо вирішення проблемних питань.

Учасники робочої поїздки ознайомились з матеріально-технічною базою закладів. Селищний голова доручив тримати на контролі забезпечення твердим паливом закладів освіти та ходом ремонтних робіт, які розпочато. Також оглянули дитячий майданчик, який недодавно встановили у с. Мощаниця.

Селищний голова планує відродити необхідну в сучасних умовах практику роботи – робочі поїздки в старостинські округи об’єднаної територіальної громади із комплексним залученням керівників структурних підрозділів ОТГ. Адже спілкування з людьми - дієвий вплив на розв’язання актуальних питань соціального та економічного розвитку територій.

Такі виїзди дадуть змогу швидше вивчати проблемні питання у населених пунктах громади, бути ближчими до людей та вчасно реагувати на потреби старостинських округів. Адже ще так багато є роботи в інтересах та на користь нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень