Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Ремонтні роботи розпочато

Дата: 26.10.2021 12:40
Кількість переглядів: 322

 

Фото без опису

Сьогодні, 26 жовтня 2021 року розпочато роботи по капітальному ремонту даху навчального закладу у селі Дерно. Довгий час стан даху турбував керівника та педколектив школи, батьків, учнів. Селищний голова Олександр Прендецький доклав чимало зусиль для початку довгоочікуваної події. Окрема подяка народній депутатці Ірині Мирославівні Констанкевич, адже без її участі та допомоги, дані роботи не розпочались. Завдяки спільним зусиллям проблема поступово почалась вирішуватись і вже сьогодні робітники ТЗОВ "Олицький агробуд" активно взялися за роботу щодо демонтажу покрівлі школи.

Селищний голова Олександр Прендецький, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктор Дубина та староста Олександр Нерода оглянули теперішній стан покрівлі, визначились із планом та обсягом робіт, мали змогу переконатися, що капітальний ремонт даху навчального закладу буде здійснено якісно сучасними матеріалами.

Також незабаром розпочнуться ремонтні роботи по фасаду даного навчального закладу. Адже спільними зусиллями ми зробимо комфортні умови для праці педагогічному колективу та нашим дітям для навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень