Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Оглянуто проблемні ділянки доріг

Дата: 19.10.2021 15:54
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Сьогодні, 18 жовтня 2021 року, голова селищної ради Олександр Прендецький та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктор Дубина провели робочу нараду по питанню ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху.

Під час зустрічі керівники обговорили стан місцевих доріг, ремонтні роботи та комплекс заходів необхідний для підготовки дорожньої інфраструктури до експлуатації в зимовий період.

З виїздом в  населені пункти громади посадовці оглянули аварійні ділянки де необхідно провести дрібний ремонт.  Також оглянуто об’єкти дорожньої інфраструктури, на яких в зимовий період можуть бути ускладнені умови транспортного сполучення. Зокрема, оглянули окремі аварійні проблемні ділянки в с.Дідичі (вул.Ломоносова, Мирна, Герцена) та в с.Залісоче. Також оглянуто встановлене вуличне освітлення, яке незабаром буде введено в експлуатацію. За підсумками виїзду керівники обговорили шляхи реалізації ремонту найбільш зруйнованих ділянок доріг місцевого значення.Вирішено провести дрібний ремонт даних доріг з щебеневим відсівом



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень