Олицька громада

Волинська область, Луцький район

У ОЛИЦЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 15.10.2021 10:28
Кількість переглядів: 335

У селищі Олика, як центрі нашої громади, відбулося свято «Покрова Героїв» до Дня захисників та захисниць України.

У населених пунктах громади урочистості розпочалися із молебнів за Україну та борців за її волю.

У дворику Замку Радзивіллів розгорнувся ярмарок народних умільців, на імпромізованій сцені лунали вітання керівництва та виступи духового оркестру, гурту «Чорні черешні» та місцевих творчих колективів.

Почесними гостями заходу стали учасники АТО – відважні герої нашої об’єднаної громади, які від початку неоголошеної війни на сході захищають мир та спокій українців. Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих бійців, котрі за увесь період визвольної боротьби поклали голови во ім’я незалежності своєї Батьківщини. З вітальним словом до учасників заходу звернувся Селищний голова Олександр Прендецький. Він привітав усіх зі святом і побажав невичерпного здоров’я, сил, наснаги, та відновлення миру в Україні. Очільник громади наголосив на важливості проведення таких заходів і глибокій символічності відзначення Дня захисника України саме 14-го жовтня – на свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Також привітати наших жителів громади зі святами приїхали голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та його радник, депутат Волинської обласної ради Юрій Ройко.

Вітаючи присутніх, голова Луцької районної ради Олександр омельчук зазначив: «- Приємно бачити усіх мешканців Олицької громади об’єднаними потрійним святом – Днем захисників України, Днем козацтва та Покровою. Бажаю усім вам міцного здоров’я та благополуччя. Ваша громада під керівництвом Олександра Прендецького динамічно розвивається, тож нехай ця тенденція підтримується надалі, а слава про Олику облетить всю Україну та за її межі.

Захисникам Вітчизни хочу подякувати за їхню відвагу та наш спокійний сон», - сказав у вітальному слові Олександр Омельчук.
Радник голови Луцької райради Юрій Ройко додав, що Олицька громада невдовзі святкуватиме першу річницю створення, та побажав керівництву громади та її мешканцям добробуту та Божого благословіння.
Подякою Луцької районної ради за високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності української держави, а також з нагоди Дня захисників та захисниць України нагороджені учасники АТО/ООС:
- Віктор Валерійович Михальчук;
- Юрій Валентинович Артемчук;
- Сергій Петрович Мельник.

під час святкування усіх присутніх пригощали козацьким кулішем, грибною юшкою та іншими смаколиками. 

Свято вдалося на славу - це підтверджували і радісний сміх, і дружня атмосфера. Далі було святкове караоке.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень