Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Відбулося засідання оргкомітету з відзначення в громаді Дня захисників і захисниць України

Дата: 12.10.2021 11:37
Кількість переглядів: 341

Сьогодні, 12 жовтня 2021 року, під керівництвом директора Центру культури і дозвілля Олицької селищної ради Галини Семенівни Слатініної було проведено засідання організаційного комітету з відзначення в громаді Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови. Перед початком організаційного засідання працівникам культури і освіти територіальної громади було представено Галину Слатініну, як таку, яка успішно склала іспит на заміщення вакантної посади та призначено на посаду Директора.

14 жовтня, проходитиме ряд заходів на патріотичну та історичну тематику, адже в цей день Україна відзначатиме одночасно чотири свята – Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День створення УПА та День захисника України. На нараді обговорено план проведення заходів. Учасники наради висловили свої пропозиції щодо відзначення цих свят у 2021 році.

    За результатами проведення оргкомітету затверджено розподіл доручень з підготовки та проведення заходів, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень