Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Апаратна нарада

Дата: 04.10.2021 11:05
Кількість переглядів: 495

Сьогодні, 4 жовтня 2021 року, під керівництвом селищного голови Олицької селищної ради Олександра Прендецького відбулась апаратна нарада за участю заступників селищного голови, секретаря ради, керуючого справами виконавчого комітету, старост, керівників структурних підрозділів громади.

Очільник громади заслухав інформацію начальників відділів  про виконану роботу за тиждень, проблемні питання та шляхи їх вирішення. Також на нараді розглянуто питання стану вакцинації в громаді, реалізації проєкту регіонального розвитку та заходів щодо можливої участі у  інвестиційних проєктах, підготовка до опалювального сезону, фінансової підтримки комунальних закладів, наповнення бюджету, а також про заплановані питання, які будуть винесені на розгляд чергової сесії селищної ради.

Очільник громади Олександр Прендецький акцентував увагу на приділенні належної уваги всім соціально важливим завданням і проектам.

По закінченню наради керівництвом громади було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень