Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Із 2009 року 30 вересня в Україні відзначається День усиновлення – день вшанування людяності, милосердя, доброти та любові

Дата: 30.09.2021 08:28
Кількість переглядів: 718

undefined

Це день сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віддаючи любов і турботу, не чекаючи винагород; день для всіх людей, чия наполеглива праця та активна суспільна позиція допомагає розв’язувати проблеми дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це день для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, які мають змогу проживати кожен день свого дитинства у сім’ї.
Усиновити дитину-сироту, полюбити, виховати і виростити як рідну ? таке надзвичайно важливе рішення щороку приймають більше, ніж тисяча сімей в Україні. Саме вони вселяють у дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним.

Щиро вітаємо і пишаємося родинами, які усиновили дитину. Ви є прикладом невимовної людяності, справжньої сили духу та невдаваної шляхетності! Віримо, що батьки і діти, яких звела доля, будуть щасливими.

Доброта і любов, головне, в чому відчувають потребу діти. Зрозуміло, що весь світ не зміниться, якщо кілька людей усиновлять дитину, але для таких дітей світ зміниться назавжди.

Тож нехай кожна дитина має родину, в якій зможе бути щасливою! Із Днем усиновлення!

З повагою, Селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень