Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Розпочали роботи по благоустрою цвинтару смт Олика

Дата: 30.09.2021 14:58
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Сьогодні, 30 вересня 2021 року, силами представників релігійних організацій смт Олика та працівників селищної ради, ми розпочали роботи по благоустрою кладовища в смт Олика... Всі залишилися задоволені від проведення такої масштабної роботи. Майже кожний, хто сьогодні був на прибиранні, хто доклав чимало зусиль і не пожалів свого часу, зробив для себе висновки, хтось вслух, а хтось мовчки....

Особисто я переконаний, що навіть невеликими силами можна досягти значних результатів, головне, щоб було бажання і розуміння змінювати свій населений пункт на краще.

Шанувати померлих - це наш святий обов'язок, а тому важливо не забувати дорогу до місць поховання своїх рідних і близьких, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби і не заростали парослями і бур'яном. Хочеться висловити щиру подяку всім і окремо кожному, хто за час прибирання кладовища долучився до проведення робіт із благоустрою, хто надав транспорт, за цілеспрямовану працю на розвиток свого рідного селища. Нехай ваша робота воздасться вам сторицею. Ваша небайдужість, внесок у благоустрій селища, краще будь-яких слів свідчать про активну життєву позицію і заслуговують на повагу», - зазначив селищний голова Олександр Прендецький.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень