Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Щодо опитування стосовно діяльності ПАТ «Експортно-кредитне агентство»

Дата: 17.09.2021 16:13
Кількість переглядів: 426

Щодо опитування стосовно діяльності ПАТ «Експортно-кредитне агентство»
На виконання листа Міністерства економіки України від 16.09.2021No 4603-04/45745-03 (додається), резолюції першого заступника голови обласної державної адміністрації С. Мовенка від 16.09.2021 No 10002/26/1-21, з метою
залучення більшого кола реципієнтів і виявлення основних запитів бізнесу Луцька районна державна адміністрація поширіє інформацію про опитування
стосовно діяльності ПАТ «Експортно-кредитне агентство» серед суб’єктів
господарювання.
Взяти участь у опитуванні можна за посиланням:
https://forms.gle/uyJ647jJFTawLog16.

 

Опитування

стосовно діяльності ПАТ “Експортно-кредитне агентство”

 

Міністерство економіки України повідомляє про проведення серед вітчизняних суб’єктів господарювання опитування стосовно діяльності ПАТ “Експортно-кредитне агентство” (далі – ЕКА).

Приватним акціонерним товариством “Експортно-кредитне агентство” для розширення сфери підтримки українських експортерів та напрацювання дієвих та ефективних механізмів впровадження сучасних фінансових інструментів у зовнішній торгівлі проводиться опитування бізнесу щодо послуг, в яких найбільше зацікавлені українські експортери.

Результати опитування допоможуть сформувати краще розуміння потреб діючих та потенційних експортерів та визначити перелік послуг ЕКА, що мають бути впроваджені та/або удосконалені. ЕКА гарантує конфіденційність наданої інформації, а зібрані дані будуть використані виключно з метою поліпшення роботи ЕКА та не будуть передаватися третім особам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень