Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Форум "Територіальні громади Рівненщини і Волині: взаємодія органів законодавчої влади та місцевого самоврядування"

Дата: 15.09.2021 18:40
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

15 вересня 2021 року, селищний голова Олександр Прендецький, на запрошення керівників області, взяв участь у  форумі "Територіальні громади Рівненщини і Волині: взаємодія органів законодавчої влади та місцевого самоврядування". Даний захід пройшов у Боремельській громаді на Рівненщині, організований  за ініціативою народних депутатів Олександра Аліксійчука і Вячеслава Рубльова.

Обговорювалось бачення питань, які стосуються розвитку громад, вивчались можливі рішення щодо місцевих податків та бюджетів, зокрема в форматі прийняття нового Податкового Кодексу, вдосконалення адміністативних послуг, взаємодія органів місцевого самоврядування з підрозділами поліції, надзвичайниками в частині безпекової складової. Захід став дієвою платформою для обміну досвідом і реагування на виклики, що постають постійно перед нашими громадами регіонів.

Участь у форумі взяли представники місцевого самоврядування двох областей, народні депутати: Віталій Безгін, Олена Шуляк, Вячеслав Рубльов, Олександр Аліксійчук, Аліна Загоруйко, Лариса Білозір, Володимир Іванов, Тетяна Плачкова та Іван Юнаков - члени парламентського комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Олександр Ковальчук - заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики та Соломія Бобровська - секретар Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень