Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Відновлення лісів та збільшення лісистості області: пошук оптимальних рішень спільно з лісівниками і територіальними громадами

Дата: 02.09.2021 14:21
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

Селищний голова Олександр Прендецький взяв участь у робочій нараді в обласній раді по питанню  шляхів реалізації завдань, визначених Указом Президента України щодо державної програми «Масштабне залісення України». З цією метою сьогодні, 2 вересня 2021 року, у сесійній залі обласної ради відбулася робоча нарада за участю керівництва області, голів райдержадміністрацій і територіальних громад, депутатів, працівників держлісгоспів та представників підприємств-лісокористувачів. Участь в обговоренні основних напрямів лісовідтворення та заліснення області взяли голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та його заступник Ігор Чуліпа, голова облради Григорій Недопад, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

Як зазначили керівники області, у цьому році Президент України підписав Указ, яким дав старт державній програмі «Масштабне залісення України». У межах цієї екологічної ініціативи передбачено за наступні 10 років створити 1 мільйон гектарів нових лісів, а в перші три роки потрібно буде висадити 1 мільярд дерев. Слід зазначити, що це питання досить актуальне і для Волині, адже третина області вкрита лісами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень