Олицька громада

Волинська область, Луцький район

З Днем знань!

Дата: 01.09.2021 06:45
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Дорогі школярі та студенти нашої громади!
Шановні педагоги, батьки!

Сьогодні у  всіх навчальних закладах України розпочинається новий навчальний рік.

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!

Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним Першим дзвіночком. Це свято не минає жодної нашої родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

1 вересня -  особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для наших маленьких першокласників, які, тримаючись за руки своїх батьків, вперше ступлять на незвіданий шлях пізнання нового. Також не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях. Тож нехай збудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими громадянами нашої України.

День знань - це дійсно свято всенародне. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, дідусів і бабусь, свято поколінь - бо всі були учнями, колись у цей день переступали пороги рідних шкіл, відкривали перші книжки, написали своє перше слово.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство України - діти. Щиро дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів у цьому нелегкому покликанню!

З повагою, 
Селищний голова Олександр Прендецький      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень