Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Добрі справи - як добра традиція.

Дата: 13.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 866

.Фото без опису

Сьогодні, 13 серпня 2021 року, у Жорнищенському дошкільному навчальному закладі "Калинонька" - суттєве технічне поповнення. Сучасну пральну машину-автомат марки Grunhelm подарував приватний підприємець Микола Булакевич, який є депутатом Олицької селищної ради (представник політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ»). Він наголосив, що для представників партії вкрай важливою є турбота про дітей. Без цієї помічниці у ДНЗ як без рук, адже гігієна та санітарія тут має бути на належному рівні. Пральну машину і документи на неї вручено завідувачці дитсадку Тетяні Гецко.

"Кожен наш дитячий садок – це як маленька країна, в якій живе дружна родина дітей та вихователів. Саме звідси, із дитячого садочку, розпочинається кожного громадянина шлях у дорослий і складний світ. У нашому садочку працює колектив, який з любов’ю і турботою підтримує наших малят на цій складній та непростій дорозі», – зазначив пан Микола.

Хочемо зазначити, що даний підприємець і раніше не стояв осторонь проблемних питань громади, завжди відгукується на допомогу при потребі.

Кожна така допомога, яка виконується спільними зусиллями громади, – це суттєве підкріплення освітньої галузі громади, а головне – ще одна дитяча посмішка. Якщо кожен підприємець подарує чи-то пральну машинку, чи холодильник в садочок - це вже зменшення навантаження.

Приємно і важливо, що є небайдужі люди, які готові допомагати нашій громаді.

В планах місцевого депутата ремонт камінної огорожі біля ДНЗ та облаштування скверу дозвілля. Також є все необхідне для створення культурно-дозвіллєвого центру в с.Жорнище, однак, як наголошує  Микола Дмитрович, бракує ініціативних людей. Але все ж є надія у місцевого депутата, що односельчани  згуртуються та спільно покращать умови для дозвілля у своєму селі.

Адже лише разом, спільними зусиллями , ми побудуємо успішну країну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень