Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Вакцинація проти COVID-19 освітян області – пріоритет перед початком нового навчального року

Дата: 10.08.2021 09:57
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

Сьогодні, 10 серпня 2021 року селищний голова Олександр Прендецький, взяв участь у відеоселекторній нараді, яку проводила Волинська облдержадміністрація по питанню "Вакцинація проти COVID-19 освітян області – пріоритет перед початком нового навчального року"
Як зазаначила заступник голови облдержадміністрації Людмила Тимощук, на Волині навчання в школах проводитиметься в очному режимі за умови, якщо в навчальному закладі будуть повністю вакциновані проти  COVID-19 не менше 80% освітян. Наголошувалось щодо пришвидшення темпів вакцинації сьогодні, адже новий навчальний рік розпочнеться майже за місяць. У Волинській області здійснено 2100 щеплень проти коронавірусної інфекції, і це найнижчий показник серед інших областей України.

«Наразі одне із пріоритетних завдань – це вакцинація вчителів. Адже залишилося мало часу до початку навчального року і, аби навчання в школах проводилися в очному режимі, необхідно щоб 80% освітян були вакциновані двічі», – зазначила Людмила Тимощук. Також наголошено, що на Волині  вакцин проти коронавірусної хвороби у достатній кількості. Для волинян доступні чотири вакцини на вибір – AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty/Pfizer та Moderna, які сертифіковані та використовуються для імунізації населення у всьому світі. Паспорти вакцинації цими вакцинами теж визнаються у всіх країнах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень