Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Нарада по стану виконавської дисципліни та веденню реєстру територіальної громади

Дата: 06.07.2021 15:27
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

6 липня 2021 року селищний голова Олександр Прендецький та працівники відділу загальної, організаційної, кадрової роботи та документообігу апарату селищної ради провели робочу нараду по питаннях ведення реєстру територіальної громади та стану виконавської дисципліни.

По першому питанню ,обговорено проблеми щодо впровадження та роботи з реєстром територіальної громади. 31 грудня 2020 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2020 р. №1362 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. №207». 

Згідно з внесеними змінами, з 1 квітня 2021 року органи реєстрації (виконавчі органи сільських, селищних або міських рад, сільські голови, які здійснюють реєстрацію, зняття з реєстрації місця проживання особи на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюються повноваження відповідної сільської, селищної або міської ради) здійснюють ведення реєстрів територіальних громад виключно в електронній формі.

Водночас вказаною постановою, зокрема, затверджено, що з 1 квітня 2021 року передача інформації про реєстрацію / зняття з реєстрації місця проживання / перебування фізичних осіб від органів реєстрації до відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби з подальшою її передачею до Єдиного державного демографічного реєстру буде здійснюватися виключно в електронній формі.

Постійно проводиться робота по перевірці реєстру територіальної громади та актуалізації даних для Державного реєстру виборців.

По другому питанню аналіз стану виконання контрольних документів засвідчує, що переважна більшість з них виконується у визначені терміни. Але трапляються випадки порушення термінів виконання документів. Слід звернути увагу начальників відділів селищної ради на якість підготовки окремих інформацій про хід виконання документів вищих органів влади, а саме повне та якісне висвітлення інформації, не допущення орфографічних помилок, підготовка документів відповідно до Інструкції з діловодства та Регламенту роботи тощо.

З метою підвищення рівня виконавської дисципліни та посилення персональної відповідальності за своєчасне і якісне виконання документів систематично вживається ряд заходів:

- щоденно проводиться моніторинг виконання контрольних документів;

- щомісяця проводиться аналіз стану виконавської дисципліни;

- постійно надається методична допомога щодо контрольної роботи та ведення діловодства;

Таким чином, стан виконавської дисципліни у Олицькій селищній раді можна визнати в цілому задовільним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень