Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Про фестиваль Олицька ПЕРЕБЕРІЯ

Дата: 29.06.2021 15:31
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

«Олицька переберія» – це один із перших кроків нашої громади, який має представити Олику як туристичне містечко з багатою історією», – сказав голова селищної ради Олександр Прендецький, відкриваючи фестиваль, що вперше проходив на подвір’ї замку Радзивіллів.

«Олика ще стільки людей не бачила», – прокоментував побачене один із місцевих мешканців. До замку Радзивіллів 28 червня приїхали кілька тисяч гостей, митців, народних майстрів, істориків тощо з різних куточків України. Тут на них чекали численні виступи дитячих та дорослих колективів, зокрема й хедлайнера заходу, гурту «Kozak System», майстер-класи, пленери, показові лицарські виступи, середньовічні танці, лекції та екскурсії. Особливим зацікавленням відзначалася екскурсія замковими підземеллями.

Телекомпанія "Аверс"/ Avers television company

Фестиваль в Олицькому замку Радзивілів зібрав гостей з усієї України

Замок князів Радзивілів, та таємничі підземелля у волинському містечку Олика , багато років були зачинені для відвідувачів. Автентичний фестиваль «Олицька переберія», який влаштували на території замку, створив своєрідний діалог між минулим та сучасністю, а також нарешті відкрив Олику для туристів. Підписуйтесь на наш ю-туб канал, та дивіться новини у зручний для вас час: https://www.youtube.com/user/mediaavers/featured

 

Волинська обласна бібліотека для юнацтва

????Квест-екскурсія через мобільний додаток "Містичні історії Олицького замку" відбулась 28 червня в рамках фестивалю «Олицька ПЕРЕБЕРІЯ».

Учасники з цікавістю виконували завдання квесту та успішно подолали випробування. На фінішній локації всі учасники отримали ????подарунки.

Гра використовувалась через ????Google-карти з прив’язкою до місцевості та технологією доповненої реальності.

 

 

Ліна Галан 

У житті зустрічаються люди які не лише важливі у житті , які несуть позитивну енергію, які вміють , знають і можуть, але , поряд з цим є обдаровані, та поціловані Богом!!! Сьогодні пишаюсь усім серцем наталья журавлёва за «високий ріст», рівневість та професіоналізм?????? Інколи мені здається , що завдань , які потрібно виконати та викликів, які потрібно прийняти могло б бути менше, але саме вони роблять особистість сильною і мега професійною???? Фестиваль «Олицька ПЕРЕБЕРІЯ» - режисерка Наталія Журавльова!!! Це не лише звучить гордо - це звучить ПРОФЕСІЙНО!!!

 

 

Олена Різник разом з Центр.дитячої Та.юнацької Творчості.· 

Фестиваль "Олицька переберія 21"

Декілька фото та трохи інформації. Олицький замок — замок в Олиці Волинської області, що впродовж століть належав родині Радзівіллів. На запрошення олицької громади театр "Взори" взяв участь в проведенні фестивалю. Вдячні Валентину Павловському та Наталі Журавльовій за запрошення, теплий прийом, корисний досвід, гарні емоції. Дякуємо, що мали змогу долучитися до гарної справи. Бажаємо фестивалю довголіття, а Вам натхнення, творчого запалу, нових ідей і завжди хорошого настрою! До зустрічі в наступному році на "Олицькій переберії 22"!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень