Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Привітання селищного голови з Днем конституції України

Дата: 28.06.2021 08:12
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

Шановні мешканці Олицької територіальної громади!

Сьогодні, 28 червня 2021 року, виповнюється двадцять п'ять років відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави документ – Конституцію.

Щиро й сердечно вітаю вас з цим визначним державним святом!

Конституція України – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу. Саме цей документ є запорукою стабільного розвитку та утвердження нашої держави як демократичної, незалежної і цивілізованої у світовому товаристві.

У ці дні ми єдині у своїх діях та вдячні Богу за його захист і підтримку. Нехай же це свято додає снаги та впевненості у власних силах і в нашій спільній перемозі.

Тож від імені всього депутатського корпусу, працівників селищної ради та себе особисто бажаю усім жителям громади, щоб в цей урочистий день повсюди панував світлий настрій, міцніло почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Від усієї душі зичу всім Вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та добробуту її народу!

Слава Україні!

З повагою, Селищний голова Олександер Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень