Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Протягом двох днів у населених пунктах громади проходило санітарне знесення старих дерев.

Дата: 12.05.2021 22:45
Кількість переглядів: 400

Протягом двох днів у населених пунктах громади проходило санітарне знесення старих дерев.

До селищної ради надходить безліч звернень від мешканців населених пунтів громади, керівників підприємств, установ, організацій, які здійснюють свою діяльність на території селищної ради, з проханням надати дозволи на проведення санітарної обрізки та знесення аварійних сухостійних дерев. Для того, щоб привести у відповідний вигляд ці дерева, необхідно провести величезну роботу.

Задля запобігання виникнення надзвичайних ситуацій (руйнації будівель, травмування людей, пошкодження ліній електропередач), пов’язаних з поваленням дерев, селищною радою проводиться робота щодо обрізки аварійних та сухостійних дерев, санітарної обрізки дерев (обрізуються сухі та уражені гілки.

З метою підтримання санітарного стану та покращення благоустрою населених пунктів вкотре звертаємося до несвідомих громадян, які не дотримуються належного санітарного стану своїх садиб та ділянок захаращених непотребом та бурянами. Приведіть свої території, земельні ділянки у відповідний привабливий вигляд. Якщо кожен із нас подбає про свій двір, оселю – це був би внесок кожного із нас в благоустрій рідної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень