Олицька громада

Волинська область, Луцький район

У ці травневі дні Україна відзначає День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Дата: 07.05.2021 23:48
Кількість переглядів: 445

У ці травневі дні Україна відзначає День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Сьогодні, 7 травня, жителі громади зустрічали 76 весну Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Відбулися пам’ятні  заходи  у населених пунктах громади.

Роки йдуть за роками, десятиліття за десятиліттями, а біль, горе, смуток і жаль ніколи не полишать душі і серця нашого народу. Кожної родини  торкнулась жахлива  війна. Ми ніколи не забудемо героїчний подвиг нашого народу, шануємо і свято бережемо пам’ять про тих, хто не повернувся з доріг війни. Звертаючись до  всіх присутніх, селищний голова Олександр Прендецький, старости старостинських округів відзначили значний внесок українського народу у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Україна заплатила за мир мільйонами життів. На жаль, історія знову повторюється і сьогодні перед нами стоять молоді ветерани – воїни АТО. Вони, які зовсім недавно навіть і подумати не могли про те, що їх зватимуть ветеранами, правда вже сучасної - не оголошеної війни. Вони в ці хвилини відстоюють незалежність України та захищають цілісність наших східних кордонів. Також вклоняємось перед батьками та родинами, які виховали мужніх солдатів, справжніх героїв України! Слова вдячності і шани від керівництва громади адресовані захисникам усіх поколінь, які присвятили себе захисту та служінню рідній Україні.

Хвилиною мовчання на мітингах жителі та гості населених пунктів вшанували пам’ять загиблих воїнів, низько схилили  голови у скорботі перед мільйонами загиблих українців , перед нашими земляками,  чиї імена  вписані в  історію золотими літерами та тих, чиїх  імен  не знаємо  до тепер, перед нашими земляками, які загинули на сході України. Пам’ятаємо та ніколи не забудемо! Хай благословенним буде мир на нашій землі та  у наших серцях! Нехай в нашій державі завжди буде чисте небо!
Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень