Олицька громада

Волинська область, Луцький район

ЩИРА ПОДЯКА ЗА БЛАГОУСТРІЙ

Дата: 29.04.2021 14:51
Кількість переглядів: 4692

Фото без опису

ЩИРА ПОДЯКА ЗА БЛАГОУСТРІЙ

Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє рідне село чи селище. Саме тому велике значення для нас, жителів нашої громади, має благоустрій.

Завдяки спільним  зусиллям, оскільки всі дружно взялися до прибирання місць загально-громадського користування та прибудинкових територій, сьогодні наші населені пункти  виглядають гарними та доглянутими, а мешканці задоволені змінами, які відбуваються.

Як не прикро, але засміченість населених пунктів за останній час вражає. Проблема вивозу та утилізації побутових відходів актуальна для всієї нашої громади. Зазвичай у засміченості територій населених пунктів жителі звинувачують будь-кого, але тільки не самих себе. На берегах водойм та струмків, узбіччях автодоріг накопичується найбільша кількість сміття.. Великі території зелених зон  закидані поліетиленовими та скляними пляшками, консервними бляшанками, папірцями, одним словом, відходами відпочиваючих та «любителів» природи.

Учасники усіх толок в наших населених пунктах, від школяра до пенсіонера, самовіддано і старанно працювали, ліквідувавши старі гілки та дерева, очистивши територію від сміття і рослинних решток, таким чином провівши благоустрій визначених  території.  

Висловлюється подяка усім жителям селища Олика і сіл Дерно, Котів, Ставок, Путилівка, Мощаниця, Дідичі, Хромяків, Залісоче, Горянівка, Покащів, Одеради, Жорнище, Чемерин, Носовичі, Личани та Метельне, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в  проведенні заходів з прибирання населених пунктів.  Усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи. Хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою  нашої громади,  які цими днями не шкодували сил для виконання хоча й тяжкої, та все ж посильної і у підсумку – приємної для кожного чистотою й охайністю - місії.

Щира вдячність усім власникам техніки, за цю безкорисну допомогу нашій громаді. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка для нашої громади.

Місії виконано на відмінно.

Життя продовжується, а, отже, і місія чистоти – теж.

 

З повагою,

селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень