Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Весняна толока в селищі Олика

Дата: 28.04.2021 20:21
Кількість переглядів: 584

 

Сьогодні , 28 квітня 2021 року, в селищі Олика відбулася толока біля стін Олицького замку , місцевому цвинтарі та на відрізку дороги між смт Олика і с.Залісоче.

Навести лад на оборонних валах замку взялися працівники апарату селищної ради на чолі з селищним головою Олександром Прендецьким, керівництво та депутати Луцької районної ради на чолі з головою Олександром Омельчуком, депутати та працівники апарату Волинської обласної ради на чолі із головою Григорієм Недопадом, а також небайдужі мешканці громади та волинські студенти. Зусиллями працівників ДП “Цуманське лісове господарство” чагарники на валах Олицького замку були зрізані, а учасники толоки зібрали їх для подальшого подрібнення

Протягом дня депутати та працівники селищної ради на чолі із заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олицької селищної  ради  Віктором Дубиною працювали на впорядкуванні діючого цвинтарю селища та місцевій дорозі.

Техніку для вивозу сміття надано Волинською універсальною компанією, ТзОВ “ВЕНАГРО” та Олицьким психоневрологічним інтернатом.

Від студентів Луцького національного політехнічного університету селищному голові презентувано виготовлену власноруч сувенірну продукцію із зображенням місцевої «перлини» - Замку Радзивіллів.

Селищний голова Олександр Прендецький щиро вдячний усім небайдужим волонтерам та власникам техніки за активну життєву позицію щодо благоустрою селища Олика.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень