Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Щотижнева нарада

Дата: 26.04.2021 13:21
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

26 квітня 2021 року Олицький  селищний голова Олександр Прендецький провів чергову щотижневу робочу нараду з старостами, начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради за участю заступника селищного голови, секретаря та керуючого справами виконавчого комітету Олицької селищної ради.

В  ході наради були розглянуті питання, щодо участі керівництва селищної ради у заходах до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, про заплановані питання, які будуть винесені на розгляд чергової сесії селищної ради, земельні питання та питання, що стосуються наповнення селищного бюджету, ефективного використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни. Обговорено можливість створення в перспективі індустріального парку та висвітлення на офіційному сайті селищної  ради  привабливих земельних ділянок. Також  розглядались основні  аспекти внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку громади.  

За результатами наради селищним головою дані доручення стосовно роботи та систематичного висвітлення роботи на інформаційних ресурсах громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень