Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Продовжуємо роботу по благоустрою населених пунктів

Дата: 23.04.2021 22:25
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

Незабаром, ми будемо відзначати найочікуваніше для християн  Свято Великодня, яке завжди вважалося святом добра та радості. Кожен з нас дбає про свої домівки, займається благоустроєм території навколо них, адже чистота — головний атрибут комфотного життя. Чисті населені пункти — справа спільна для усіх і кожного.

Активно тривають заходи з впорядкування території населених пунктів та за їх межами. Так, з метою забезпечення утримання територій населенених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, сьогодні, 23 квітня 2021 року, тривали роботи із впорядкування території навколо сміттєзвалища селища Олика. До цих робіт залучений трактор Комунального підприємства “Цуманського ВУЖКГ”, що здійснив обгортання території навколо сміттєзвалища.

 

Шановні краяни, дбайливо ставтеся до роботи, зробленої іншими. Здійснюйте вивезення побутових відходів, що утворилися в процесі життя і діяльності на санкціоноване сміттєзвалище, що дозволить уникнути утворення стихійних.

Памятаймо, що позитивний імідж громади формується не тільки завдяки тому, як виглядають наші оселі, а місце де ми мешкаємо вцілому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень