Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Відбулась робоча зустріч з представниками Волинського обласного центру зайнятості

Дата: 22.04.2021 20:36
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Сьогодні, 22 квітня 2021 року, відбулась робоча зустріч керівництва селищної ради з представниками Волинського обласного центру зайнятості. В складі делегації, на чолі з директором Волинського обласного центру зайнятості Романом В’ячеславовичем Романюком були: директор Ківерцівської філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Анатоліївна Мов’як, заступник директора - начальник відділу надання соціальних послуг Ківерцівської філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Анатоліївна Кузьмова та провідний юристконсульт Ківерцівської філії Волинського обласного центру зайнятості Андрій Медвідь.

Мета зустрічі – продовження ознайомлення з потенціалом громади.

У руслі конструктивного діалогу обговорювалися нагальні питання щодо сфери зайнятості, шляхи подолання безробіття на території громади, заходи, що вживаються місцевою владою з легалізації трудових відносин між найманими робітниками та роботодавцями, підтримки малого і середнього підприємництва, а також питання інвестиційного клімату громади, що дасть змогу збільшити кількість робочих місць для жителів нашої громади, наповнення кваліфікаційними працівниками робочих місць.

Особливу увагу було приділено одному із дієвих напрямків  активної політики зайнятості населення, а саме організації громадських робіт, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи, а також є засобом переходу до постійного працевлаштування. Однак дане питання зараз не може бути використано, оскільки немає можливості фінансувати даний вид робіт.

Також гості відвідали об’єкти нашої культурної спадщини. Результатом зустрічі стала домовленість щодо підписання договору про співпрацю та окреслено перспективи подальшої співпраці між центром зайнятості та нашою громадою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень