Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Щотижнева робоча нарада

Дата: 19.04.2021 14:42
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

19 квітня 2021 року Олицький  селищний голова Олександр Прендецький провів щотижневу робочу нараду з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради за участю заступника селищного голови, секретаря та керуючого справами виконавчого комітету Олицької селищної ради.

На початку наради селищний голова представив начальника відділу загальної, організаційної, кадрової роботи та документообігу селищної ради В.Павловського, призначеного на посаду за результатами конкурсного відбору та ознайомив присутніх з виробничими питаннями по напрямках роботи.

Основна увага робочої наради приділялась земельним питанням. Крім того, були розглянуті ряд важливих питань, зокрема про наповнення бюджету селищної ради, проведення благоустрою у населених пунктах громади, підготовка  матеріалів до чергової сесії.

Розглянуто також організацію роботи в апараті та в структурних підрозділах селищної ради. Зокрема, акцентовано увагу на злагодженій роботі між відділами селищної ради, керуючись чинним законодавством, положеннями та посадовими інструкціями працівників з дотриманням інструкції із діловодства,  напрацювавши чіткий механізм роботи.

За результатами наради присутні отримали відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень