Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Робоча зустріч з представниками Луцької районної ради

Дата: 15.04.2021 13:16
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

14 квітня 2021 року в Олицьку об’єднану територіальну громаду завітали представники Луцької районної ради, в особі голови ради Олександра Омельчука, радника Юрія Ройка, депутатки Лариси Понєдєльник та ініціативних студентів.

На зустрічі було обговорено питання інвестиційного клімату громади. Гості озвучили шляхи пошуку потенційних інвесторів, які дадуть фінансову підтримку розвитку громади. На що, Олицький селищний голова Олександр Прендецький відповів, що будь-який інвестор у громаді вітається, тому готовий зустрітися для подальшого обговорення умов можливої співпраці.

Також розглянуто питання, по реставрації Олицького замку. Замок Радзівіллів, який є в Олиці, ввійшов до переліку 150 об'єктів історичної та культурної спадщини України, які планують відреставрувати в рамках програми Президента України "Велика реставрація". Було оглянуто оборонні вали та бастіони Олицького замку. В ході зустрічі було домовлено, що незабаром пройде громадська толока, щоб розчистити вали від стихійного смітника та старих зелених насаджень. До наведення порядку навколо Олицького замку планує долучиться волонтерський десант з представників Волинської обласної та Луцької районної рад. Також буде вітатись участь небайдужих жителів громади до робіт з благоустрою біля нашої історичної будівлі.

Коли відбудеться толока,  буде оголошено додатково.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень