Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Привітання з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2021 08:39
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

Шановні працівники фізичної культури,

вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени,

шанувальники і уболівальники спорту Олицької селищної

територіальної  громади !

Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту!

 

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наша громада, і ми пишаємося спортивними талантами та  досягненнями наших спортсменів.

Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров'я кожного громадянина нашої держави.

Від імені депутатського корпусу, вконавчого комітету селищної ради та себе особисто вітаю вас з цим святом.

Велика вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

Бажаю спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади і держави. Нехай приклад наших чемпіонів буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту в повсякденному житті та взірцем для підростаючого покоління.

Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури.

 

 

З  повагою,

Селищний голова Олександр Прендецький



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень