Олицька громада

Волинська область, Луцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ:

Дата: 01.02.2022 11:49
Кількість переглядів: 289

https://rada.info/upload/users_files/04333879/4d3905bfdfcf9003719074d8f1925bcc.zip

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ:

  1.  Детального  плану території  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівель  торгівлі на земельній ділянці площею 0,0756  га  в с. Покащів  Луцького  району Волинської області.

 

  1.  Детального  плану території  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування  жилого будинку , господарських будівель  і споруд  на земельній ділянці площею 0,1513  га  в с. Дідичі по вулиці Рівненській   Луцького  району Волинської області.

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Олицька селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

  • Детального  плану території  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівель  торгівлі на земельній ділянці площею 0,0756  га  в с. Покащів  Луцького  району Волинської області.

Замовник містобудівної документації: приватний підприємець Ворон Наталія Володимирівна

Розробник містобудівної документації: Комунальне підприємство «БТІ - ПЛЮС» Луцького району Волинської області

Підстава для розроблення: Рішення сесії  Олицької селищної ради

від 24.09.2021 року №  10/30.

  • Основна мета розробки детального плану території: є обґрунтування розташування земельної ділянки для будівництва та  обслуговування будівель  торгівлі на земельній ділянці площею 0,0756  га  в с. Покащів  Луцького  району Волинської області.

Основні техніко-економічні показники: загальна площа земельної ділянки –

0,0756 га; площа проектованої забудови земельної ділянки – 105,5 м²; заплановане будівництво – магазину змішаної групи товарів.

З техніко-економічними показниками проекту змін до детального плану території та його графічною частиною можна ознайомитись  в Олицькій селищній раді за адресою: 45263, Луцький район, смт. Олика , вул. Замкова, 17 та на офіційному веб-сайті Олицької  селищної ради.

 

  • Детального  плану території  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування  жилого будинку , господарських будівель  і споруд  на земельній ділянці площею 0,1513  га  в с. Дідичі по вулиці Рівненській   Луцького  району Волинської області.

Замовник містобудівної документації: Рябець Миросла Василівна

Розробник містобудівної документації: ФОП Парасюк Богдан Олегович

Підстава для розроблення: Рішення сесії  Олицької селищної ради

від 24.09.2021 року №  10/23

Основна мета розробки детального плану території: є обґрунтування розташування земельної ділянки для будівництва та  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель  і споруд  на земельній ділянці площею 0,1513  га , що перебуває у приватній власності за кадастровим номером 0721881600:02:001:0043 в с. Дідичі по вулиці Рівненській   Луцького  району Волинської області Основні техніко-економічні показники: загальна площа земельної ділянки – 0,1513 га; площа проектованої забудови земельної ділянки – 87,0 м²; заплановане будівництво  жилого будинку, господарських будівель  і споруд. 

З техніко-економічними показниками проекту змін до детального плану території та його графічною частиною можна ознайомитись в Олицькій селищній раді за адресою: 45263, Луцький район, смт. Олика , вул. Замкова, 17 та на офіційному веб-сайті Олицької  селищної ради.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації  розгляду пропозицій: Секретар селищної ради  Чирко Тетяна Ананіївна

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): 45263, Луцький район, смт. Олика , вул. Замкова, 17 .

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 01 лютого 2022  року  по  28 лютого 2022 року.

Громадські слухання відбудуться: 01 березня 2022 року о 11 год. 00 хв. за адресою: 45263, Луцький район, смт. Олика , вул. Замкова, 17 .

(зал засідань Олицької селищної ради).

Пропозиції до проектів містобудівної документації:

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

 

Додатки:

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень