Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Нарада з керівниками навчальних закладів громади

Дата: 30.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 436

Фото без опису

30 серпня 2021 року, відбулася нарада керівників закладів освіти Олицької селищної ради.
       На початку наради селищний голова Олександр Прендецький та голова Ківерцівської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Євгенія Петрівна Бабійчук подякували за багаторічну сумлінну працю директорці ОЗО "ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Дерно" Тамарі Олексіївні Комар.
       Також освітянська родина поповнилася новими керівниками освіти. При нагоді, селищний голова спільно з начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму та присутніми керівниками освіти привітали новопризначених директорів ОЗО "ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Дерно" - Віннічука Андрія Івановича, ЗОШ І-ІІ ст. с. Личани - Погонюка Андрія Олександровича.
       На нараді обговорили такі питання:
      1. Вакцинування учасників освітнього процесу. З доповіддю виступив сімейний лікар Олицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини Мицак Юрій Васильвич.
      2. Особливості організації освітнього процесу у закладах освіти різних типів з урахуванням пандемії та карантинних обмежень, озвучила питання та статистику по Олицькій громаді, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Марчук Юлія Володимирівна.
       3. Організація харчування у закладах освіти: нові виклики та їх рішення. З доповіддю виступили провідний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ківерцівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Дубенська Світлана Павлівна та начальник Плоднік Петро Борисович.
         4. Основні напрями впровадження соціального діалогу як основи регулювання трудових відносин. Виступила голова Ківерцівської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Бабійчук Євгенія Петрівна.
         5. Підготовка до нового 2021-2022 навчального року в умовах сучасних викликів. Розповіла начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Марчук Юлія Володимирівна.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень